Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρακάτω πολιτική απορρήτου αφορά αποκλειστικά τη χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/πελατών του συγκεκριμένου ιστότοπου.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Kάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας  χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Εάν  θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα όπως το e-mail σας, το ονοματεπώνυμο σας  και το τηλέφωνο σας.
Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό newsletter μας, το email, το όνομα και το επώνυμο σας αποθηκεύονται στο server φιλοξενίας του premiumparties.gr, αλλά και σε εξωτερική υπηρεσία αποστολής newsletter έτσι ώστε να μπορεί να γίνει η αποστολή ενημερωτικών email.
Εφόσον ο χρήστης εγγραφεί στο newsletter, ενδέχεται να ενημερωθεί μέσω email για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή για προωθητικές ενέργειες (π.χ. κουπόνια, διαγωνισμοί κ.α.).
Σε κάθε αποστολή ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να διακόψει τη λήψη επόμενων email επιλέγοντας την απεγγραφή του από το ενημερωτικό newsletter μας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, αντίταξης της επεξεργασίας, φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων, υποβολή καταγγελίας στην εποπτική αρχή, σύμφωνα με τα άρθρα 15-22 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εγγράφως, με επιστολή στην ταχυδρομική μας διεύθυνση ή με email. Εντός του ευλόγου χρονικού διαστήματος του ενός (1) μηνός από τη λήψη του αιτήματός σας, η Premium Parties θα σας απαντήσει αναλυτικά για την αποδοχή ή απόρριψη του αιτήματός σας.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η πρόσβαση στο αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι δυνατή σε τρίτους, πλην των, κατ’ εξαίρεση, περιπτώσεων που προβλέπονται ρητά από την κείμενη νομοθεσία. Οι τρίτοι στους οποίους διαβιβάζονται τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δικαιούνται να κάνουν χρήση για άλλους σκοπούς. Η εταιρεία μας δε θα προβεί στην κοινοποίηση, πώληση ή γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας που της παρέχει ο χρήστης χωρίς την ενημέρωση και συγκατάθεση αυτού.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η Premium Parties δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες. Για το σκοπό αυτό έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα τεχνικής ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Κρυπτογραφούμε πολλές από τις υπηρεσίες μας με χρήση SSL, για να προφυλαχθούν όλες οι πληροφορίες, από την απλή περιήγηση μέχρι τις προσωπικές πληροφορίες που πληκτρολογούνται στην Φόρμα Επικοινωνίας (αν γίνει χρήση της) κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο.
Ελέγχουμε τη συλλογή στοιχείων, τις πρακτικές αποθήκευσης και επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών μέτρων ασφαλείας, για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε συστήματα.
Η πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία περιορίζεται μόνο σε υπαλλήλους, αναδόχους και αντιπροσώπους της Premium Parties που πρέπει να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για την επεξεργασία τους για εμάς και οι οποίοι υπόκεινται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας και ενδέχεται να υπόκεινται σε πειθαρχικές διαδικασίες ή σε απόλυση εάν δεν ανταποκριθούν σε αυτές τις υποχρεώσεις.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Ο ιστότοπος www.premiumparties.gr μπορεί να εμπεριέχει συνδέσεις μέσω υπερσυνδέσμων (links, hyperlinks) με
τρίτους ιστότοπους για την δική σας ευκολία και πληροφόρηση.
Οι ιστοσελίδες αυτές λειτουργούν ανεξάρτητα και η Premium Parties δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο και την  πολιτική που ακολουθείται από τους τρίτους αυτούς ιστότοπους . Οι χρήστες θα πρέπει να φροντίζουν να ενημερώνονται για την προστασία και διαχείριση των δεδομένων τους σε αυτούς.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η οποιαδήποτε μεταβολή ή τροποποίηση της Πολιτικής Απορρήτου, μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, χωρίς την ειδοποίηση των χρηστών – επισκεπτών, μετά την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας έπειτα από την ανάρτηση των αλλαγών ή τροποποιήσεων, θα αποτελεί αποδοχή τους εκ μέρους του χρήστη – επισκέπτη.