Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

 

Το 2014, ο Γιάννης Μαυρίδης και ο Ιορδάνης Κοκολάρας, ξεκίνησαν να κάνουν επαγγελματικά αυτό που ξέρουν καλύτερα, έχοντας εκπληρώσει με επιτυχία πληθώρα εκδηλώσεων στον τομέα των γάμων, των party & των εταιρικών εκδηλώσεων στην Αθήνα αλλά και στα πιο κοσμικά ελληνικά νησιά.
Γάμοι και εκδηλώσεις ύψιστης ποιοτητας!

Στην Premium Parties, στόχος μας είναι η οργάνωση events ύψιστης ποιότητας, όπου όλα είναι δυνατά. Πεποίθησή μας είναι ότι δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Κάθε project για εμάς είναι μοναδικό και στοχεύουμε κάθε φορά στο να ξεπεράσουμε τόσο τις προσδοκίες σας όσο και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Υπηρεσίες

Στη Premium Parties ανακαλύπτουμε τα όριά μας ξεπερνώντας τα με κάθε νέο project που αναλαμβάνουμε. Παρέχουμε ύψιστης ποιότητας υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

  • Μουσική

    Η δισκοθήκη μας είναι πάντοτε πλήρως ενημερωμένη με όλα τα είδη μουσικής, από old time classic επιλογές μέχρι και τα τελευταία hits του σήμερα.

  • Ήχος
    Εξαιρετικής ποιότητας ήχος που υποστηρίζεται από συστήματα τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται αξέχαστες στιγμές που σας επιτρέπουν να ταξιδέψετε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούμε.
  • Φώτα
    Η ατμόσφαιρα και το vibe του event σας διαμορφώνονται κατάλληλα με τη δημιουργικότητά μας και την επαγγελματική μας εμπειρία στη χρήση προηγμένων φωτιστικών συστημάτων.